intressant

Vad händer faktiskt när du blockerar någon på din iPhone

IPhonen har en inbyggd blockeringsfunktion, men har du någonsin undrat vad som exakt händer i andra änden när du blockerar någon? MacRumors beslutade att räkna ut det.

Först och främst, när ett blockerat nummer försöker skicka ett textmeddelande kommer det inte att gå igenom, och de kommer sannolikt aldrig att se den "levererade" anteckningen. I slutändan ser du ingenting alls. När det gäller telefonsamtal går ett blockerat samtal direkt till röstbrevlådan. I slutändan får du en speciell "blockerade meddelanden" -mapp i röstbrevlådan om de lämnar ett meddelande, men du får inte ett meddelande som de ringde.

Vad händer när du blockerar någon på din iPhone? | Youtube