intressant

Hur du tar bort ditt Google+ konto

Om du vill fortsätta använda Gmail och resten av Googles verktyg, men vill dike Google+, visar AddictiveTips de enkla stegen för att ta bort de sociala nätverksfunktionerna från ditt Google-konto.

Processen är snabb och enkel:

  1. Logga in på ditt Gmail-konto och klicka på din profilikon längst upp till höger i fönstret.
  2. Klicka på "Konto" och gå till fliken "Dataverktyg".
  3. Leta efter "Kontohantering" och klicka på länken bredvid den som läser "Radera profil på Google+ och funktioner".
  4. Du bör se en bekräftelsessida för borttagning. Det kommer att fråga dig om det är okej att ta bort det som kallas din "Google-profil". Gå igenom detaljerna om vad som kommer att hända när du tar bort din Google-profil och se till att du vet vad du tar bort. När du är redo markerar du rutan bredvid "Obligatorisk: Ja, jag förstår att ta bort Google-profilen för" Ditt namn ", och klicka på" Ta bort valda tjänster. "

Det är allt som krävs. Kom ihåg att att ta bort din Google+ profil från ditt Google-konto kan påverka dina YouTube-kommentarer och interaktioner. YouTube använder din Google+ information, så var beredd. Om du inte vill ta bort hela profilen kan vi hjälpa dig åtminstone att Google+ inte helt tar över alla dina Google Apps.

Hur man tar bort Google+ från ditt Google-konto | AddictiveTips